Verzenden

Wij verzenden in speciale koelboxen. Hierin zitten 1 of meerdere dozen met uw bestelling. De bezorger neemt de koelbox met eventueel de koel-elementen weer mee retour. (Voor België werken we met een box welke u mag houden) .

De bezorgtijden lijken vrij ruim, maar op de dag van bezorging, ontvangt u ( rond 14.00 uur ) een preciezer tijdstip van afleveren.

Welke bezorgdag kies ik ?
Indien uw BBQparty op vrijdag (of later) is, vult u als bezorgdag de donderdag in. Gezien de houdbaarheid van de producten kunt u deze dan nog t/m de woensdag van de volgende week consumeren.
Is uw party op zaterdag of zondag (of later) , dan kunt u zowel voor levering op de donder- als de vrijdag kiezen. Bij de vrijdag levering  is uw pakket t/m de donderdag van de volgende week te gebruiken.

Wij adviseren u het pakket minstens 1 dag voor uw party te laten bezorgen. U heeft dan ruim de tijd het vriesvers bevroren vlees ( bij voorkeur langzaam ) te laten ontdooien.

Gezien de kwetsbaarheid van de producten zal het pakket 1 keer bij u ( dus niet bij de buren! ) worden aangeboden. Bij het niet kunnen afleveren, gaat uw pakket retour!

Let op: Indien een pakket bij ons retour komt, is deze niet meer elders in te zetten en moeten we deze vernietigen!

Wij kunnen daarom het factuurbedrag NIET crediteren.